Winkel enkel ter bezichtiging. Ga naar Bol.com of stuur mij een mail: femke@mapleforesttoys.com

Valentijnsdag 2019: Complimenten Kaartjes

januari 31 2019

Valentijnsdag gratis kleurplaat

Valentijnsdag is bijna hier en we hebben besloten om mee te doen aan het verspreiden van liefde!

Valentijnsdag is voor iedereen een uitgelezen kans om de mensen om wie je geeft eens goed in het zonnetje te zetten. Het kan een mooi en fijn moment creëren tussen verzorgers en kinderen en voor docenten kan het een leerzaam klassen project zijn. Ondertussen verrijkt het hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Om je op weg te helpen, hebben we een GRATIS downloadbare PDF met complimenten kaartjes. Met alles wat er gaande is in de wereld, nu meer dan ooit, is het belangrijk dat we onze kinderen leren barmhartig te zijn.

    

 

Het leren van barmhartigheid is niet alleen plezierig voor de ontvanger, de gever zal er ook een prettig gevoel aan over houden, voor beiden vergroot het hun zelfvertrouwen. Het is een win-win!

Leren hoe complimenten te geven en te accepteren is een belangrijk onderdeel bij het opgroeien. We vergeten vaak de kracht en het effect dat het kan hebben. Niet alleen zal het helpen om gezonde sociale verbindingen te maken, maar het helpt ook bij het ontwikkelen van een groei mentaliteit: leren hoe ondersteunend te zijn voor elkaar zonder oordeel of jaloezie, ook dit draagt bij aan een gezond zelfbeeld.

Natuurlijk wil ik jullie fantastische creaties zien en bewonderen. 
Dus vanaf vandaag (1 februari) tot 14 februari (2019), post en tag je kind compliment kaarten met de hashtag #mapleforestvalentineOp Valentijnsdag, zal ik een winnaar kiezen! De winnaar kan kiezen voor een Midi-pop van keuze.

 

Volg deze link naar de Nederlandse versie van de complimenten kaartjes en deze link voor de Engels versie!

Geen zin om te kleuren, maar wel zin in het geven van complimentjes? Geen zorgen! De geweldige Illustrator Niki Stage heeft een aantal prachtige voorbeelden gemaakt. Voor het downloaden van de ingekleurde versies klik je hier voor Nederlands, en hier voor Engels.

Veel plezier met maken!

Liefs, Femke