Winkel enkel ter bezichtiging. Ga naar Bol.com of stuur mij een mail: femke@mapleforesttoys.com

Moederdag 2019

mei 04 2019

Moederdag 2019

Deze kleine blog is voor alle hard werkende, altijd jonglerende, vaak schuldig voelende, slaap beroofde, goud toverende, volledig liefdevolle en mooie mama's.

Moederdag lijkt op de achtergrond te raken de laatste jaren, met minder en minder scholen die aandacht besteden aan handgemaakte knutseltjes van de kinderen. Winkels die de kloof vullen met prulletjes om te kopen, waardoor een groeiend aantal mensen de betekenis en behoefte verliezen om deze dag te vieren.

Dat is jammer.... sommigen van mijn beste herinneringen zijn de grote inspanningen voor deze dag om mijn moeder te tonen hoe speciaal ze voor mij is. Zelf vind ik dat moederdag een mooie kans is om kinderen bewust te maken van al het harde werk dat moeders in elke dag stoppen. Om een moment stil te staan en na te denken wat al dat harde werk betekent, en hoe de kinderen dank je wel kunnen zeggen op hun eigen speciale manier. Niet met cadeautjes natuurlijk, maar met iets wat ze zelf gemaakt hebben. Iets waar ze moeite in hebben gestopt.

Maple forest wil de hard werkende, net zo super coole, significante andere verzorgers die er op toe moeten zien dat de kinderen hun belangrijke momentje in elkaar zetten, een handje helpen met een lieve schriftelijke boodschap om aan alle meesterwerken mee te geven.