Winkel enkel ter bezichtiging. Ga naar Bol.com of stuur mij een mail: femke@mapleforesttoys.com

Kids Pop - Up Store!

november 12 2019

Kids Pop - Up Store!

Deze maand gaat er speciaal voor Sinterklaas en Kerst een hele unieke winkel open in het hartje van Amsterdam. Samen met Michelle van Mies to Go, vonden we dat het wel eens tijd werd voor kleine handgemaakte shops om extra in het zonnetje gezet te worden. 

De Kids Pop-up Store gaat open van 18 november - 15 december 2019! Het is een heel mooi boetiekje in de Rosmarijnsteeg 10, Amsterdam (vlakbij de 9 straatjes). We hebben 9 bijzondere baby & kids merken samengebracht. Voor de kleintjes organiseren we regelmatig leuke knutselmiddagen: 

23 november - Sinterklaas knutselen met Maple Forest
27 november - Goudvisjes vouwen met Vasili Lights
30 november - Kroontjes maken met Luvjoe
7 december - Kerstslinger knutselen met Mies to Go
11 december - Goudvisjes vouwen met Vasili Lights
14 december - Kroontjes maken met Luvjoe
De 9 kids merken zijn:

Mies to Go

Sinds 2017 schildert Mies dieren in aquarel voor baby’s en kids. De gepersonaliseerde bordjes en bekers zijn favoriet als kraamcadeau. Er komen steeds meer producten bij: posters, kaarten, rugzakjes, bamboeserviezen, muurstickers en ook een kinderboek.

Maple Forest

Emoties kunnen ingewikkeld zijn voor kinderen. Door het aanbieden van interactieve spelletjes, tools en zachte knuffels die de sociaal-emotionele ontwikkeling bevorderen probeert Maple Forest het praten over gevoelens makkelijker te maken.

Be Kind

Be Kind is een eerlijk kledingmerk voor kids tussen de 2 en 10 jaar oud, de generatie van de toekomst. Be Kind wil bijdragen aan een authentiekere en eerlijkere kledingindustrie. Hoe? Door een collectie die zowel mooi als duurzaam is, van buiten en van binnen.

Oh Little Deer

Superschattige zelf gemaakte leren applicaties op haarbandjes en speldjes, speenkoorden, wanddecoratie en schoentjes.

Mae Mae

MaeMae is in oktober 2018 opgericht door vriendinnen Laura en Imke. Neem een kijkje bij hun hippe swaddles, babynestjes, hydrofieldoeken en slabbetjes. Alle producten worden in Nederland geproduceerd, waarbij de materialen eerlijk en van premium kwaliteit zijn

Sep7ember

Sep7emberkids is een slowfashion kinderlabel dat werkt met upcycled 100% vintage wol. Zij maken kinderjasjes, bodywarmers, giletjes, sjaaltjes, tasjes en slingers van preloved wollen dekens. Stuk voor stuk uniek, handgemaakt, custom made en met zero waste.

Luv Joe

Verjaardagsmusthave voor jarige Jobjes en Jetjes! Met de handgemaakte kroontjes en tooien van Luv Joe voelt jouw mini zich echt jarig en maak je het feestje helemaal af! Hier word je gegarandeerd vrolijk van.

P+P

P+P maakt fijne meegroeibroekjes en andere kleding. Per verkocht item geeft P+P een paar schoentjes via @because_we_carry aan kindjes in nood!

Vasili Lights
Originele handgemaakte hanglampen, geïnspireerd op de mooiste zeedieren. Voor dromers, jong en oud, gemaakt in Holland van wasbaar kraft papier textiel.

Ik zie jullie daar!