Winkel enkel ter bezichtiging. Ga naar Bol.com of stuur mij een mail: femke@mapleforesttoys.com

Kracht Kaartjes en Positief Opvoeden

oktober 23 2017

Kracht Kaartjes en Positief Opvoeden

Hoe om te gaan met gevoelens is een van de meest essentiële vaardigheden die we leren tijdens het opgroeien. Gevoelens van kinderen kunnen rauw en intens zijn, met geen toekomst of verleden om hen terug te houden, enkel het hier en nu. Hun open harten zijn mooi, en het is aan ons verzorgers om deze openheid te koesteren en hun licht te zijn om ze er doorheen te navigeren.

Als moeder van twee temperamentvolle kinderen, is Maple Forest begonnen toen ik op zoek was naar een manier om hun gevoelens op een prettige manier te ondersteunen. Hen te leren om aandacht te besteden aan hun gevoelens in plaats van ze weg te duwen, zodat ze een beter begrip van hun innerlijke wereld krijgen.

Dit inzicht zal hen helpen om positief te denken, wetende dat we niet altijd een goed gevoel over alles kunnen hebben en dat dit oké is. Dit legt de basis voor probleemoplossende vaardigheden en een gezond zelfbeeld. Het zal een onuitputtelijke bron voor hen zijn in de reis naar volwassenheid en hen helpen een gezonde verbinding te maken met anderen.

Geïnspireerd door fantasierijk spel en de natuur, is elke knuffel gemaakt rond een sociale vaardigheid. De dieren komen met een klein gedicht dat je hardop met je kind kunt lezen. Waardoor ze niet alleen zich veilig voelen en begrepen, maar deze nabijheid ook een opening creëert voor contact en gesprek. Om het beste klankbord voor je kind te zijn, is het belangrijk om eigen emoties eerst te begrijpen. De kaarten zijn hierdoor niet alleen handig voor je kindje, maar ook voor jezelf.

Naast mijn beroep als Orthopedagoog, heb ik altijd een creatief hart gehad. Ik geloof in speelgoed met intentie, dat fantasierijk spel uilokt, maar ook comfort en veiligheid biedt. Mijn missie is om elke verzorger een hands-on tool te geven hoe prettig contact te maken met hun kind en hen positieve levensvaardigheden te leren.

 

Veel liefs

Femke